• Flexibel en meedenkend
  • Inclusief afvullen en assemblage
  • Gespecialiseerd in fragiele vracht

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur in Noord-Holland

Als u bij Van Klaveren Transport in Nederhorst den Berg, in Noord-Holland, komt werken, volgt u een interne opleiding tot vrachtwagenchauffeur die u voorbereidt op alle aspecten van het vak. Deze opleiding omvat zowel theoretische kennis als praktijkervaring, zodat u vol vertrouwen en bekwaam aan de slag kunt gaan. Wij zorgen ervoor dat u als volwaardig vrachtwagenchauffeur de weg op kunt.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer nu direct!

Volg een interne opleiding tot vrachtwagenchauffeur

 

Door een vacature als vrachtwagenchauffeur bij ons te vervullen, wordt u intern opgeleid en begeleid door ervaren professionals. Onze interne opleiding tot vrachtwagenchauffeur is ontworpen om u volledig voor te bereiden op uw taken en verantwoordelijkheden. Dit betekent dat u niet alleen een rijbewijs C kunt behalen, maar dat u ook leert over veiligheid, klantenservice en logistieke processen. Ook als u nog geen ervaring heeft als vrachtwagenchauffeur, bieden wij u de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan.

Vragen? Neem contact op

Kom bij ons werken en leer alles over het vak

Heeft deze mogelijkheid uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op om te solliciteren en begin uw carrière met onze opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Ongeacht uw huidige ervaring of achtergrond, bieden wij een uitgebreide opleiding die u klaarstoomt voor een succesvolle loopbaan in het transport. Grijp deze kans om te leren en te groeien binnen ons logistiekbedrijf.