• Flexibel en meedenkend
  • Inclusief afvullen en assemblage
  • Gespecialiseerd in fragiele vracht

Werken als nachtvrachtwagenchauffeur

Werken als nachtvrachtwagenchauffeur biedt een unieke kans binnen de transportsector. U werkt dan namelijk vaak met belangrijke zendingen die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Van Klaveren Transport in Nederhorst den Berg is op zoek naar nieuw talent om onze vacatures voor nachtvrachtwagenchauffeur te vervullen. Als nachtvrachtwagenchauffeur geniet u van rustigere wegen en heeft u een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van onze dienstverlening.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer nu direct!

Kom bij ons werken als nachtvrachtwagenchauffeur

 

We zijn voor ons logistiekbedrijf constant op zoek naar gemotiveerde individuen om onze vacatures voor nachtvrachtwagenchauffeur te vervullen. Bij ons krijgt u de kans om onderdeel te worden van een toegewijd team. Werken als nachtvrachtwagenchauffeur betekent dat u verantwoordelijk bent voor het transporteren van goederen wanneer anderen slapen, wat zorgt voor een soepeler en sneller leveringsproces. Bij ons bedrijf krijgt u de kans u te ontwikkelen in uw werk als vrachtwagenchauffeur. Wij leren u tijdens onze interne opleiding tot vrachtwagenchauffeur namelijk graag hoe u zo efficiënt en veilig mogelijk goederen van A naar B vervoert, ook terwijl de zon al onder is. U komt terecht in een toegewijd en gemotiveerd team met passie voor logistiek. Bent u nog niet in bezit van een rijbewijs C? Ook dan nodigen we u uit om te solliciteren.

Vragen? Neem contact op

Neem contact met ons op en solliciteer

Heeft u interesse in werken als nachtvrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan op een van onze vacatures voor nachtvrachtwagenchauffeur. Neem hiervoor contact met ons op en richt uw sollicitatiebrief aan Dhr. H.H. van Klaveren. Samen zorgen we ervoor dat onze goederen ook in de nacht hun bestemming bereiken.