Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Faciliteiten Van Klaveren Transport

Wij bieden de faciliteiten aan zoals hier onder vermeld.

Heeft u een faciliteit nodig die niet vermeld staat kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan zullen wij samen met u naar passende mogelijkheden zoeken.

 

Afvullen en Assemblage

Wij voorzien ook de dienst afvullen en assembleren van uw product of meubel. Dit kan zijn dat ons team uw product of meubel reinigt, afvult, assembleert of het eventueel ombouwen van uw product of meubel. In de meeste gevallen gebeurt dit op onze locatie maar deze dienst is ook mogelijk in de winkels of warenhuizen waar u uw product of meubel staat opgesteld.

Voor deze dienst zijn goede afspraken nodig die van te voren zijn gemaakt om alles goed en zorgvuldig te laten verlopen. Voor deze dienst rekenen wij een speciaal tarief op maat. Voor een prijs indicatie kunt u contact leggen per telefoon, fax of e-mail.

Contact opnemen

Opslag

Wij hebben de capaciteit om 1000m2 op en over slag te bieden. Hiervan is 400m2 aan opslag en 600m2 aan overslag. Voor deze dienst rekenen wij een speciaal tarief op maat. Voor een prijs indicatie kunt u contact leggen per telefoon, fax of e-mail.

Contact opnemen

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren