Over Van Klaveren Transport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat met zorg uw goederen vervoert en verder gaat dan alleen het afleveren daarvan?

Van Klaveren Transport is ontstaan in 1981 als eenmanszaak met kleine verhuizingen binnen en rondom Amsterdam. Na enkele jaren heeft de organisatie zich weten te ontplooien als professionele vervoerder, zich uitgebreid met personeel en transport in heel Nederland en kleine gedeeltes over de grensgebieden.

Naast 30 jaar ervaring op het gebied van transport van met name fragiel gerelateerd vervoer: zoals dakkoepels, presentatiemateriaal en promotiemateriaal voor winkels. Kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor vervoer van automateriaal, koelkasten, soda- tap-installaties etc. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het opbouwen en plaatsen van promotie- en winkelmateriaal in beurzen, etalages, galerijen, en winkels, alsmede het afvullen en assembleren van uw goederen. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor opslag en overslag.

Van Klaveren Transport streeft er naar een constante kwaliteit te leveren, die voldoet aan alle specifieke wensen en eisen van de klant. Bekwaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn vaste waarden binnen de organisatie. De familiare bedrijfsvoering, lange historie, personeelsbeleid en persoonlijke relaties met klanten geven aan dat uw goederen met de juiste zorg en toewijding worden behandeld en worden afgeleverd.

Uw transport en opslag is ook onze zorg, van Klaveren Transport is uw partner in vervoer!

Neem contact op