• Flexibel en meedenkend
  • Inclusief afvullen en assemblage
  • Gespecialiseerd in fragiele vracht

Vacatures voor vrachtwagenchauffeur zonder ervaring

Voor onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur kunt u ook zonder ervaring solliciteren. Bij Van Klaveren Transport in Nederhorst den Berg kunt u beginnen aan een lonende carrière als vrachtwagenchauffeur, ook als u nog geen eerdere ervaring in deze rol heeft. Wij begrijpen het belang van het geven van kansen en het bieden van training aan enthousiaste nieuwe medewerkers die bereid zijn te leren. Ons bedrijf zet zich in voor uw groei en ontwikkeling vanaf dag één.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer nu direct!

Vacatures voor vrachtwagenchauffeur: ga aan de slag zonder ervaring

 

Het is een misvatting dat alle vacatures voor vrachtwagenchauffeur ervaring vereisen. Bij ons bedrijf waarderen we motivatie en inzet net zo veel als voorgaande ervaring. Wanneer u bij ons start, ontvangt u een uitgebreide opleiding tot vrachtwagenchauffeur om u volledig voor te bereiden op uw nieuwe rol. Dit omvat alles van veiligheidsprocedures tot routeplanning, zodat u met vertrouwen en kennis uw taken kunt uitvoeren. Onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur zijn uw kans om een nieuwe weg in te slaan zonder dat u er eerst ervaring voor moet opdoen door bijvoorbeeld een rijbewijs C te halen.

Vragen? Neem contact op

Solliciteer en start uw logistieke carrière

Ongeacht uw achtergrond, als u een sterke werkethiek heeft en leergierig bent, willen we graag van u horen. Heeft u interesse om uw carrière in de logistiek te beginnen bij ons logistiekbedrijf? Solliciteer op een van onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur zonder ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te solliciteren en zet de eerste stap naar een succesvolle en vervullende carrière.