Transportdiensten Van Klaveren Transport

Wij bieden de transport mogelijkheden aan zoals hier onder vermeld. Heeft u een vorm van transport nodig die niet vermeld staat kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan zullen wij samen met u naar passende mogelijkheden zoeken.

Voor een prijs indicatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Transport Breekbare goederen

Transport van breekbare goederen gebeurt met de uiterste voorzorg maatregelen zodat u product in overslag en tijdens transport geen of nauwelijks beschadigingen oplopen.

Over het algemeen bestaat het transport van breekbare goederen uit glas werk en dakkoepels. Dit gebeurt van leverancier naar overslag en van overslag naar de klant of verkoper, of rechtstreeks van leverancier naar de klant of verkoper.

Voedingssupplementen vervoeren

Voedingssupplementen moeten met zorg worden vervoerd. Wij rijden voedingssuplementen en vitamines, geitenmelk, visolie, etc. van bulk naar de klant. 

In overleg is alles mogelijk. Neem contact op voor meer informatie. 

Transport van Promotiemateriaal

Dit vervoer is veelzijdig en kan op beurzen afgeleverd worden, en in supermarkten of drogisterijen.

Het eventueel kompleet opbouwen en afvullen op locatie of plain (leeg, kaal).

Tapinstallaties en Koelkasten vervoeren

Transport van tapinstallaties en koelkasten gebeurt hoofdzakelijk overdag dit in verband met de installatie en plaatsing.

Dit transport gebeurt op tijdschema, dit omdat er rekening gehouden moet worden met het tijdsbestek van de installatie en plaatsing.

Het eventueel door de chauffeur aan te sluiten en af te koppelen van frisdrank automaten behoort tot de mogelijkheden.

Transport van Winkelpresentaties

Transport van winkelpresentaties gebeurt hoofdzakelijk overdag dit in verband met de plaatsing. Dit vervoer gaat in de meeste gevallen langs supermarkt ketens of drogisterijen.

U kunt bij dit transport kiezen voor het wel of niet afvullen van uw winkelpresentatie. Het eventueel later ophalen en schoonmaken van uw winkelpresentatie is een mogelijkheid.

Meer informatie over het afvullen of schoonmaken van meubels?

Klik hier